NOVA INVESTICIJA NA SJEVEROISTOKU BOSNE: U Tuzli uskoro počinje gradnja modernog stambenog kompleksa, poznato i kako će izgledati...

Inače, zapadni dio grada u posljednje vrijeme sve je interesantniji investitorima, ali i građanima.

  • Ekonomija

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 0

Naselje Skyline Plaza bit će sagrađeno u blizini Bingo city centra, odnosno prekoputa motela i firme Rudar, piše tuzlainfo.

Za početak će biti sagrađene dvije zgrade, a u okviru naselja bit će i sportski tereni kao i igralište za djecu. Također, prema planu, predviđeno je i povezivanje sa putem koji vodi prema naselju Krojčica što će mještanima ulice Gine Herman mnogo značiti s obzirom na to da ova ulica već godinama ima problem sa lošom putnom infrastrukturom, a za koju nikada nisu izdvojena sredstva iz gradskog budžeta za obnovu.

Početak gradnje naselja Skyline Plaza planiran je za proljeće 2022. godine, a pripreme su već počele s obzirom na to da je zgradu nekadašnjeg Univerzala već napustila brza pošta “Express one” u kojem je bila smještena posljednjih nekoliko godina.

Inače, zapadni dio grada u posljednje vrijeme sve je interesantniji investitorima, ali i građanima, pa ni ne iznenađuje činjenica da je već iskazan interes za kupovinom stanova u Skyline Plazi.

Poznate su i cijene stanova, koje u pretprodaji iznose od 2.550 do 2.750 KM za jedan kvadratni metar.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...