HOROR U SUSJEDSTVU: Pravoslavni svećenik automobilom pokosio dječaka, nije mu bilo spasa...

Vozač automobila bit će saslušan kada to odobre ljekari.

  • Hronika

  • 26. Jan. 2022  26. Jan. 2022

  • 1

Sinoć oko 19.37 sati kod Ljubovije, u mestu Donja Ljuboviđa u Srbiji, stradao je šesnaestogodišnji dečak dok se kretao pješke putem, potvrđeno je za Nova.rs. iz policije.

Na njega je, prema prvim informacijama, automobilom naletio A. S. iz Ljubovije koji je poslije nesreće zbrinut u lozničkoj bolnici zbog povreda.

Kako je došlo do ove tragedije bit će izvjesno tek nakon analize, uviđaja, svjedočenja i vještačenja, a prema prvim informacijama dječak je krenuo da pretrčava ulicu po izlasku iz autobusa, kada je na njega naletio automobil.

Vozač automobila bit će saslušan kada to odobre ljekari.

Ispred sobe u kojoj je vozač dežura policija.

Kako su prenijele Novosti, riječ je o mladom svećeniku koji je na službi u jednom ljubovijskom selu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...