GRLIĆ RADMAN POSTAO HIT: Snimka njegovog lapsusa preplavila društvene mreže (VIDEO)

Građani mu poručili: "Troskote jedan".

  • Regija

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 7

Urnebesna snimka ministra vanjskih poslova Republike Hrvatske Gorana Grlića Radmana širi se društvenim mrežama, za što je zaslužan lapsus koji mu se dogodio prilikom davanja izjave.

Naime, dok je davao izjavu za medije, ministar vanjskih poslova uporno se ispravljao jer nije mogao izgovoriti riječ trodiobna.

Snimka je postala viralna te je u vrlo kratkom roku preplavila društvene mreže.

‘Imamo državu trodi, trobiodne, trodiobne vlasti’

“Imamo stabilnu državu, imamo državu koja je ugledna u svijetu, državu trodi, trodi, trobiodne, trodiobne vlasti. Kada bih imao sada malo dijete pa bih ga doveo, rekao bih svom sinu kojeg odgajam: ‘Sine moj, vidiš li ovoga čovjeka? E, to je čovjek kakav ti ne bi smio biti’ –  rekao je Grlić Radman.

Ubrzo su počeli stizati i razni komentari te šale na račun ministra.

“Plenkija bi trebao biti veći blam pred tim svojim Europejcima od ovoga koji mu vodi vanjske poslove!?”, “Imamo tro.., trodi…, trodoi…, Troskote jedan!”, “A sad zamislite da progovori engleski i predstavlja stanare zgrade negdje u Irskoj… Niti to ne bi mogao”, neki su od komentara na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...