NIJE ZA MLAĐE OD 18: Serija o kultnoj snimci seksa ugledala svjetlo dana, pogledajte trailer...

Tako u jednoj sceni Tommy razgovara sa svojim spolnim organom zbog halucinacija koje su izazvale teške droge, a njegovi ga intimni dijelovi upozoravaju na sklonost zaljubljivanju u žene, dok se u drugima u prvom planu nalaze Pameline bujne grudi i golo tijelo. 

  • Show

  • 03. Feb. 2022  03. Feb. 2022

  • 1

Dugoiščekivana američka serija "Pam & Tommy" konačno je stigla na male ekrane, a o prvim scenama niko ne prestaje pričati i već je podigla prašinu kod gledatelja i to ponajviše zahvaljujući scenama u kojima se glumci pojavljuju u potpunosti razgolićeni.

U seriji o turbulentnoj vezi Pamele Anderson i Tommyja Leeja naslovne uloge igraju Lily James i Sebastian Stan kojima skidanje pred kamerama nije predstavljalo nikakav problem.

Tako u jednoj sceni Tommy razgovara sa svojim spolnim organom zbog halucinacija koje su izazvale teške droge, a njegovi ga intimni dijelovi upozoravaju na sklonost zaljubljivanju u žene, dok se u drugima u prvom planu nalaze Pameline bujne grudi i golo tijelo. 

"Probudite me kada ovo završi", "Isplatilo se ostati budan zbog ovoga", "Oprostite, što je ovo", "Ovo je vulgarno", "Pobijedili ste", neki su od komentara gledatelja.

Prve epizode serije dočekane su dosta mlačno od strane kritičara koji su prema pisanju Daily Maila jedino pohvalili Lilyine i Sebastianove pojedinačne izvedbe, dok su kritizirali nedosljedan ton serije. Činilo se da je to veliki problem za kritičare, a nije im se svidjelo ni to što serija uopće nije dobila odobrenje Pamele i Tommyja.

Inače, Lily je na setu nosila umjetne grudi kako bi što bolje utjelovila bivšu Playboyevu zečicu, a iako se cijeli svijet čudi njihovoj nevjerojatnoj sličnosti, Pamela o glumici i seriji nema baš najbolje mišljenje.

"Nema nikakvu namjeru gledati tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommyja i ne želi ih upoznati. Ona i njezina porodica misli da je to jadan show. Cijela stvar je njima vic", izjavio je Pamelin bliski prijatelj za magazin The Sun.

Serija koja će se prikazivati na streaming servisu Hulu prati priču o snimki seksa koju je iz Pamelinog i Tommyjevog doma ukrao električar i prodao je na internetu da bi se brzo zatim proširila širom svijeta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...