PROFESORICA IZ ČAPLJINE RAZOČARALA TARIKA: Ovo je pitanje u „Milijunašu“ bilo "kobno", otišla je kući sa skromnim iznosom…

Profesorica hrvatskog i engleskog jezika rodom iz Čapljine pomoć znalaca zatrebala je na pitanju za 4.000 kuna.

  • Show

  • 04. Feb. 2022  04. Feb. 2022

  • 0

Martina Tomić u prošlom "Milijunašu" odgovorila je na pet pitanja pritom ostavši bez džokera "pola-pola". Profesorica hrvatskog i engleskog jezika rodom iz Čapljine pomoć znalaca zatrebala je na pitanju za 4.000 kuna. Organizacija Live Aida pokrenuta je nakon što su velika suša i politička previranja donijela glad na Rog Afrike (a ne podno Atlasa, na Igleni rt ili na Zelenortske Otoke) odgovorio joj je odabrani Ivan.

Koji film sa sastavnim veznikom u naslovu ne potpisuje Woody Allen upitala je džokera "zovi", koji je rekao da ne zna čuvši filmske naslove 8. pitanja - "Ljubav i smrt", "Sjene i magla", "Krici i šaputanja" te "Zločini i prijestupi". Takmičarka se zatim netačno odlučila za ostvarenje "Zločini i prijestupi" i kviz napustila s 1.000 kuna (250 KM op "SB")


Izvor: HRT

Od navedenih naslova Woody Allen ne potpisuje višestruko nagradama ovjenčanu dramu iz 1972. "Krici i šaputanja". Djelo je to Ingmara Bergmana, jednog od ključnih autora u historiji švedske i svjetske filmske umjetnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...