SAŠA GRBIĆ DIREKTNO IZ BANJE LUKE: „Ukoliko volite svoj narod i svoju zemlju, pozivam vas da Neumske i druge pregovore…“

"Ukoliko volite svoj narod i svoju zemlju, pozivam vas da Neumske i druge pregovore vratimo u institucije, te otvorimo ekonomske i životne teme!", kaže Grbić.

  • Politika

  • 08. Feb. 2022  08. Feb. 2022

  • 3

Član Predsjedništva SDP-a BiH Saša Grbić upozorava na goruće probleme u društvu i navodi kako je ekonomija spas za bosanskohercegovačko društvo.

"Dok godinama traje borba etnonacinalnih lidera za vlast u Bosni i Hercegovini, investitori zaobilaze našu zemlju u širokom krugu.
Porukama koje ovi politički nosioci vlasti šalju decenijama zapravo samo uništavaju našu ekonomiju i naše društvo generalno.
Umjesto da u Narodnoj skupštini RS-a, Parlamentu FBiH i Parlamentarnoj skupštini BiH raspravljamo o strategijama razvoja i konceptima otvaranja novih radnih mjesta kao i privlačenju stranih investicija, svjedoci smo jalovih rasprava o ugroženosti onih koji su na vlasti.

Ukoliko volite svoj narod i svoju zemlju, pozivam vas da Neumske i druge pregovore vratimo u institucije, te otvorimo ekonomske i životne teme.

Za tu tematsku oblast je potrebna stručnost, a ne lažni patriotizam. Bez ovih tema se živi i bez njih nema opstanka!
Pozivam vas da počnemo pričati o ekonomiji i normalnom životu dok ne bude kasno! U suprotnom, posljednji čovjek koji napusti Bosnu i Hercegovinu će samo ugasiti svjetlo", poručio je Grbić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...