SVA TA CASUAL IZDANJA: Mila Kunis u običnim tenama koje za proljeće nemaju konkurenciju (FOTO)

Bijele tenisice Milin su česti izbor.

  • Žena

  • 09. Feb. 2022  09. Feb. 2022

  • 0

Mila Kunis jedna je od najvećih ljubiteljica vrlo ležernih, neopterećenih odjevnih kombinacija među slavnima. Obične traperice ili donji dio trenerke, majica i tenisice njena su uniforma za svaki dan koju ponekad malo izmijeni pa je za nedavni odlazak u trgovinu glumica obukla kombinezon.

Omiljene traperice i trenerke Mila Kunis ovoga puta zamijenila je dugačkim kombinezonom u sivo-zelenoj nijansi. Kombinezon ima malo šire nogavice i velike džepove te djeluje udobno, baš za opušteni odlazak u trgovinu. Ispod kombinezona 38-godišnja glumica nosila je običnu crnu majicu s dugačkim rukavima.

Mila Kunis u dugačkom kombinezonu i bijelim tenisicama - 3Mila Kunis u dugačkom kombinezonu i bijelim tenisicama (Foto: Profimedia)

Udobnost je bila prioritet i kod biranja obuće, a mama djevojčice Wyatt Isabelle i dječaka Dimitrija Portwooda obula je bijele tenisice ukrašene sivim logom. Bijele tenisice Milin su česti odabir, a s takvim tenisicama zaista se ne može pogriješiti jer su savršen odabir za sva casual izdanja, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...