LUDA KUĆA U SRBIJI: "Ana Brnabić na Pinku - samo brzina, mladost i ludilo" (VIDEO)

Gostovanje premijerke Srbije Ane Brnabić na Pinku glavna je tema u susjedstvu.

  • Regija

  • 10. Feb. 2022  10. Feb. 2022

  • 1

"Dobro veče, braćo i braćale. Cilj je postignut. Ana Brnabić je krajnje neodgovorna za bilo šta što nam se dešava. Kako? Lako. Dvosatnom zabavnom emisijom na Pinku. Ništa pitanja o korupciji, inflaciji, aferama, dugovima, bratu i braćalama, samo brzina, mladost i ludilo", ističe Jelena Obućina na početku "Pregleda dana".

"Kod Ami G-ja 135 minuta premijerkinog spomenara. Pravila je rawe žurke kad je bila mlada, sad je u penziji, slabo izlazi, ima još političara gejeva, nema osećaj da je premijerka, jer danas jeste, sutra nije. Vučić je čovek mekog srca i zato ga iskorišćavaju, budi je u šest jer brine za srpske malinare, a ona voli da spava, takoreći - Ana brat, pa joj vi, ako možete, nešto zamerite", dodaje ona.

"I kako onda razumeti da je danas pao brat za brata. Dobrotvor, bez vere i nacije, pripadnik nove elite, takozvani 'kralj šuta'. Spasilac bake i u zimskom periodu i to jer je, kaže MUP, tovario na državnu zemlju deponije po sumnjivim računima. Bit će da se rukovodilac paravojne formacije, a zvanično spasilačke organizacije, zamerio pogrešnim ljudima. Braćala se izgleda preigrao. Nema veze, što bi rekla Ana - opuštenzija", zaključila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...