ISKRENE ČESTITKE: Čeda Jovanović objavio da će dobiti peto dijete, pažnju ukrale provokativne fotke njegove supruge (FOTO)

Ovu vijest je isprva podijelio na svom Instagram nalogu.

  • Regija

  • 13. Feb. 2022  13. Feb. 2022

  • 0

Srbijanski političar i lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom očekuje peto dijete, što je potvrdio i na svojim profilima na društvenim mrežama objavivši niz fotografija, među kojima se omakla i jedna prilično provokativna. 

Jovanović je jučer na svom Facebook i Instagram profilu uz album porodičnih fotografija, na kojima se ističu one sa tek rođenim djetetom, kao i trudnom suprugom Jelenom, obznanio kako će dobiti peto dijete.

"Samo sam jedan agreman nedavno zatražio... i Jela ga je peti put dala #happyfamily", napisao je u opisu objave.

Međutim, pažnju je ukrala posljednja fotografija u nizu koja prikazuje pozadinu Jovanovićeve supruge Jelene, koja pozira okrenuta leđima kameri dok podiže majicu nagore.

Jovanović je potom za srbijanski portal Nova.rs kratko potvrdio da on i supruga očekuju dijete i da ga trenutno "samo to zanima" te da ništa više neće komentarisati.

Posljednja fotografija albuma na Facebooku koja prikazuje Jovanovićevu supruguPosljednja fotografija albuma na Facebooku koja prikazuje Jovanovićevu suprugu

Političar i njegova supruga do sada imaju tri kćerke i sina koji nose prilično neobična imena - Jane Hart, Zore Fejt, Anđelije Fej i Mihajla Lajfa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...