VUKSANOVIĆ-STANKOVIĆ PORUČILA: "Neka niko ne računa da ću pod ruku zajedno sa onima koji kidišu na Crnu Goru!"

"Ni juče ni danas, ni NIKAD", poručila je poslanice crnogorske Skupštine.

  • Regija

  • 15. Feb. 2022  15. Feb. 2022

  • 2

Nakon jučerašnje konstitutivne sjednice SO Cetinje, na kojoj je glasovima SDP-a, Stare garde, Ure i Demokrata izglasana Milena Vujačić za predsjednicu Skupštine, oglasila se Draginja Vuksanović Stanković iz SDP-a.

"Ono što se desilo juče u crnogorskoj Prijestonici nisu belvederske vrijednosti i ciljevi. Belvederu, ima nas koji ćemo se svim srcem i do kraja boriti za crnogorsko Cetinje i belvedersku Crnu Goru", navela je ona i dodala:

"Neka niko ne računa da ću pod ruku zajedno sa onima koji kidišu na Crnu Goru! Ni juče ni danas, ni NIKAD", poručila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...