HUSEIN HASANEFENDIĆ HUS VIDNO RAZOČARAN: „Nitko od njih mi nije izrazio sućut zbog smrti Akija...“

Iako Hus tvrdi da s njihove strane između bendova nema suparništva ni netrpeljivosti, ispričao je da zna kad je sve započelo.

  • Show

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 1

Vođa Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus (68) govorio je tokom gostovanja u 'Pressingu' na N1 Televiziji o danima nakon smrti Akija Rahimovskog. Uz pripreme koncerta u njegovu spomen, otkrio je da mu niko od članova Prljavog kazališta nije izrazio sućut.

"Ja s njima nemam nikakav problem, ali baš i nema neke komunikacije. Pa evo, ne znam, Aki je preminuo, ni pisma ni razglednice. Meni nitko nije izrazio sućut, neću griješiti dušu, ne znam…", rekao je Hus.

Iako Hus tvrdi da s njihove strane između bendova nema suparništva ni netrpeljivosti, ispričao je da zna kad je sve započelo.

"Znam otkud je krenulo, mogao bih pričati priču, imali smo zajedničkog menadžera kojeg sam ja u jednom trenutku otpustio, nismo se više slagali, Jajo i ja smo o tome pričali i prije, i on je bio nezadovoljan, ali sad kad je menadžer ostao samo njihov, onda se on potrudio, ali je onu klasičnu ‘podijeli pa vladaj’… Mislim, što da vam kažem, na mom magnetofonu koji sam im dao džabe je snimljen koncert u Domu sportova i ‘Ruža’ uživo i to. Neki razlog se desio, spletke, ali Bože moj, svatko odlučuje za sebe", rekao je. 

Trenutno traju pripreme za rasprodani koncert u zagrebačkoj Areni, a Parni valjak svirat će u čast Akiju. Rahimovski je, kako kaže Hus, bio nezaustavljiv.

"Nije se čuvao, ali nitko nije očekivao da je kraj tako blizu. Da je napisao autobiografiju, bila bi opaka."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...