PRLJAVCI ŠOKIRANI HUSOVOM IZJAVOM: "Ovo su neukusna prepucavanja. Koliko znam, sućut se izražava obitelji..."

"Kao prvo, ne želim već sada sudjelovati u ovim prepucavanjima, jer su ona u ovome trenutku u krajnjoj liniji i neukusna. Koliko ja znam, sućut se uvijek iskazuje rodbini preminuloga, pa je ovim putem još jednom izražavam cijeloj obitelji preminulog Akija Rahimovskog", govori Fileš.

  • Show

  • 16. Feb. 2022  16. Feb. 2022

  • 2

Izjava Huseina Hasanefendića Husa koji je u utorak u televizijskom gostovanju na N1 izjavio kako povodom smrti Akija Rahimovskog Parnom Valjku od Prljavog kazališta niko nije izrazio sućut niti poslao 'pismo ili razglednicu', iznenadila je Tihomira Fileša, bubnjara Prljavog kazališta.

On je 22. januara, samo par sati nakon što se saznalo da je preminuo pjevač Parnog Valjka, za Novu TV u ime svog benda dao izjavu o smrti pjevača. Šta sada, nakon Husa, kaže javno prozvani muzičar?

"Kao prvo, ne želim već sada sudjelovati u ovim prepucavanjima, jer su ona u ovome trenutku u krajnjoj liniji i neukusna. Koliko ja znam, sućut se uvijek iskazuje rodbini preminuloga, pa je ovim putem još jednom izražavam cijeloj obitelji preminulog Akija Rahimovskog", govori Fileš i nastavlja:

"Odgovorit ću samo na ono za što sam direktno prozvan na televiziji. Dakle, ja sam odmah navečer, istoga dana kada je objavljena vijest kako je Aki preminuo, 'javno nastupio' u središnjoj informativnoj emisiji Nove TV i Izrazio svoje suosjećanje. Da sam tom prigodom bio potpuno iskren i potresen trenutkom, jedino zna samo Aki, što je meni ipak i najvažnije", kaže Fileš koji je tog 22. januara u Dnevniku Nove TV kazao:

"Ovo je veliki gubitak. Što god netko mislio o Parnom valjku, činjenica je da je Aki ispisao neke od najvećih stranica u povijesti hrvatskog rock and rolla", kazao je Fileš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...