JEZIVO: Glumac tražio zabranu prilaska bivše supruge, sudu dostavio njene užasne poruke…

U braku su bili 14 godina, a on je još 2020. rekao supruzi da želi rastavu. Glumac tvrdi da su od tad počele njene prijetnje.

  • Show

  • 18. Feb. 2022  18. Feb. 2022

  • 0

Glumac Ioan Gruffudd (48) i njegova bivša supruga Alice Evans (53) već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima.

Ioan se nakon mjeseci vrijeđanja i otkrivanja privatnih informacija odlučio zatražiti zabranu prilaska za Alice. Sudu je dostavio 113 stranica poruka u kojima mu je bivša supruga slala prijetnje i uvrede. 

Evans je navodno rekla Gruffuddu da će mu napraviti 'isto ono što je Amber napravila Johnnyju Deppu' i prikazati ga kao narkomana koji je zlostavljao nju i njihovu djecu, prenosi Daily Mail.

Ioan i Alice bili su u braku 14 godina, a on je još 2020. rekao supruzi da želi rastavu. Glumac tvrdi da su od tad počele njene prijetnje.

"Prijetila je će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtjevima... Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni", rekao je Ioan.

Evans je odbacila sve tvrdnje koje je Ioan iznio na sudu.

"Smatram da sve ovo radi kako bi stvorio prednost u odnosu na mene u našem brakorazvodnom postupku. Naše kćeri Ellu (12) i Elsie (8) nije vidio više od osam mjeseci, a mene pokušava prikazati kao užasnu majku", tvrdi Alice.

Poruke koje je glumac pokazao sudu možete vidjeti OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...