MIKA ALEKSIĆ SE S NANOGICOM I ŽENOM PROŠETAO PO BEOGRADU: Dopušteno mu je da iz stana izađe svaki dan po...

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge djevojke.

  • Regija

  • 18. Feb. 2022  18. Feb. 2022

  • 0

Miroslav Aleksić, vlasnik privatne škole glume "Stvar srca", kojeg je više bivših učenica optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, snimljen je danas u šetnji i jutarnjoj nabavci na Vračaru, u društvu svoje supruge Biljane Mašić, profesorice glume na Fakultetu dramskih umjetnosti, piše beogradski portal Nova.

Ne računajući odlaske na suđenja u zgradu Palate pravde, ovo je prvi put da je Aleksić snimljen u javnosti nakon hapšenja, a potom i puštanja u kućni pritvor s nanogicom, koju bi trebalo još uvijek da nosi. U okviru pritvora s elektronskim nadzorom, Aleksiću bi trebalo da je dozvoljeno dva sata dnevno da napusti stan, što je on očigledno iskoristio za šetnju.

Supružnici su izgledali relaksirano, a tokom šetnje Njegoševom, zaustavili su se kako bi kupili nešto u obližnjoj apoteci. Za razliku od svog muža, profesorica Mašić se i po ulici šetala sa maskom na licu. Aleksić se u kućnom pritvoru nalazi od septembra prošle godine, nakon što je u pritvoru Centralnog zatvora proveo osam mjeseci.

Podsjetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična djela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih djela spolnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge djevojke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...