RUSIJA SE IZBACUJE I IZ VIDEO IGARA: Electronic Arts maknuo rusku reprezentaciju, klubove i igrače iz FIFA 22, ali to nije sve...

Rusi će biti izbačeni i iz igrice "NHL 22", temeljene na američko-kanadskoj hokejaškoj ligi.

  • Zabava

  • 03. Mar. 2022  

  • 0

Kompanija Electronic Arts izbacila je rusku nogometnu reprezentaciju i sve klubove iz popularne video igre "FIFA 22", u vrijeme kad se sve više kompanija distancira od Rusije nakon invazije na Ukrajinu.

Rusi će biti izbačeni i iz igrice "NHL 22", temeljene na američko-kanadskoj hokejaškoj ligi.

Prije nekoliko dana krovna svjetska nogometna reprezentacija izbacila je rusku reprezentaciju i klubove iz svih međunarodnih natjecanja, a NHL je priopćio da Rusiju neće razmatrati kao lokaciju za bilo kakvo natjecanje povezano s NHL-om.

U NHL-u je mnogo ruskih hokejaških zvijezda poput Nikite Kučerova, Andreja Vasilevskog i Aleksandra Ovječkina.

Od Applea do Nike, mnogo je svjetskih brendova i kompanija presjeklo veze s Rusijom nakon uvođenja međunarodnih sankcija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...