PREPOZNATLJIV VEZ: Kraljica Letizia na svoj način odala počast Ukrajincima (FOTO)

Nakon što su članovi engleske kraljevske porodice, među kojima i kraljica Elizabeta II, koja je dala velikodušnu donaciju narodu Ukrajine, svoju je podršku iskazala i španska kraljica Letizia.

  • Žena

  • 04. Mar. 2022  04. Mar. 2022

  • 0

Ratna razaranja u Ukrajini ujedinila su svijet, a mnogi su slavni i poznati poslali snažne poruke da se rat mora zaustaviti. 

Engleska kraljevska porodica također je izrazila svoju podršku Ukrajincima i njihovom predsjedniku Volodimiru Zelenskom, a na svoj je način posebnu poruku poslala i španska kraljica.

alt

             (Foto: Profimedia)

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, svojim je outfitom na 10. ceremoniji dodjele bespovratnih sredstava Fondacije Mutua Madrileña za društvene projekte u Madridu iskazala podršku Ukrajini i sve oduševila svojim činom.

Kraljica Letizia nosila je bijelu bluzu s tradicionalnim ukrajinskim vezom kakav se nalazi na košulji višivanki, piše Tportal.hr.

Na taj je način španska kraljica pokazala solidarnost s Ukrajinom, a ovaj efektan komad spojila je s klasičnim crnim hlačama, štiklama brenda Magrit i clutchem svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere.

Nedavno je modnom kombinacijom u bojama Ukrajine svoju podršku narodu te zemlje dala i dr. Jill Biden, prva dama Amerike.

Inače, prema procjenama UN-a, ruska invazija na Ukrajinu mogla bi izazvati egzodus deset miliona ljudi, a od tog broja oko četiri miliona ljudi moglo bi izbjeći u susjedne države.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...