"NEMOJ SINE NIKUD IĆI": Kolinda podsjetila na slavne dane, pustila glas i zapjevala za Hrvatsku (VIDEO)

Video je snimljen u jednom hotelu u Sydneyu gdje se slavila 30. godišnjica diplomatskih odnosa Hrvatske i Australije.

  • Regija

  • 05. Mar. 2022  05. Mar. 2022

  • 2

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović drži se one krilatice ‘pjesma spaja ljude’, pa tako ni prilikom posjete Australiji nije propustila da pokaže svoje pjevačko umijeće prilikom izvođenja pjesme ‘Croatio, iz duše te ljubim’ s Klapom Samoana.

Video je snimljen u jednom hotelu u Sydneyu gdje se slavila 30. godišnjica diplomatskih odnosa Hrvatske i Australije. Prisutne je, osim bivše predsjednice, uveseljavala Klapa Samoana koja inače izvodi hrvatske pjesme, prenosi Dnevno.hr.

‘Bravo, za našu dragu Kolindu. Samo uživajte, kome smeta neka pati. Ti si naša zauvijek Kraljica bila i ostala’, komentar je Kolindinog obožavatelja.

No, ima i onih koji bi vrlo rado navedeni video označili s oznakom ‘ne sviđa mi se’, pa jedan od komentara glasi: ‘Žena zbog koje su mnogi mladi napustili Croatiju i nije im bilo do pjevanja’.

Klapa Samoana osnovana je 2011. godine u Aucklandu, a čine je članovi s Novog Zelanda. U Hrvatskoj su poznati po obradama domaćih pjesama, a do sad su nastupali u čast Oliveru Dragojeviću, za Dinamo te su pjevali i za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Grabar-Kitarović je u Australiju stigla na poziv udruge ‘The AUS-NZ Croatian Women in Leadership’, a sastala se i s premijerkom Queenslanda. Također, nije propustila druženje sa zajednicom Hrvata u Australiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...