ČUVA JE OD OČIJU JAVNOSTI: Ovo je supruga Miroslava Ilića, u braku su više od 50 godina…

Par živi u beogradskoj općini Palilula, no njihovi susjedi i nemaju najbolje mišljenje o njima.

  • Estrada

  • 08. Mar. 2022  08. Mar. 2022

  • 2

Miroslav Ilić desetljećima slovi kao jedan od najpopularnijih i omiljenih pjevača naših prostora, na čije koncerte dolaze hiljade obožavatelja, no rijetki od njih znaju ko je i kako izgleda njegova supruga.

Naime, Miroslav je od 1971. godine u braku s Gordanom Ilić, s kojom ima dvoje djece, sina Marka i kćerku Mariju, a njihov brak iskusio je brojne kušnje, pa i tvrdnje poput one da pjevač ima vanbračnog sina, što mu se pokušava dokazati i na sudu. Riječ je o parnici koju je pokrenula Mirjana Antonović, poznata i kao Kićina "crna žena", i koja želi dokazati da je Miroslav otac njenog sina, a u svemu tome Gordana mu je velika podrška i ostala je uz njega.

Par živi u beogradskoj općini Palilula, no Blic prenosi da njihovi susjedi i nemaju najbolje mišljenje o njima.

LEPA BRENA I MIRJANA ANTONOVIĆ (Foto: Pixsell)

"On zna biti različitog raspoloženja. Ako je veseo, stat će i popričati s vama, osmjehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvijek drska, kao da je ona zvijezda, a ne on", izjavio je za Blic jedan od njihovih susjeda.

Njihovu zajedničku fotografiju pogledajte OVDJE

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...