POTPUNO LUDILO: Igrač bilijara stigao pijan na turnir, uslijedile su nevjerovatne scene

"Igram samo da bih mogao finansijski podržati svoju djecu. I njih sam iznevjerio, a to mi je najgore", kazao je nesretni igrač.

  • Šareni svijet

  • 09. Mar. 2022  09. Mar. 2022

  • 0

Britanskom igraču bilijara Robertu Milkinsu prijete disciplinske sankcije nakon što se pijan pojavio na turniru u Turskoj i ondje izvodio scene. Svemu je prethodilo maratonsko pijančevanje kojim je obilježio proslavu svog 46. rođendana. 

Milkins se upustio u svađu s VIP gostima, ali i s predsjednikom Svjetske bilijarske i snooker federacije Jasonom Fergusonom. Prije toga je pao u toaletu i povrijedio bradu, nakon čega je završio u bolnici na ispumpavanju želuca.

"Previše sam popio, nisam siguran šta se dogodilo. Bio sam u takvom stanju da nisam znao gdje sam. Slavio sam rođendan i dugo pio. To nije opravdanje. Mogu se samo izviniti svim gostima koje sam uvrijedio. Ne znam ko su oni. Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo. Spreman sam prihvatiti bilo kakav oblik kazne. Ovo se neće ponoviti", rekao je Milkins, koji je brzo ispao s turnira kad se napokon doveo u stanje da može igrati.

"Igram samo da bih mogao finansijski podržati svoju djecu. I njih sam iznevjerio, a to mi je najgore", javlja Daily Mail.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...