JADRANKA KOSOR O PADU LETJELICE: "Ovo je strašno upozorenje..."

Jadranka Kosor na Twitteru je komentirala je pad letjelice, ali i izjave državnog vrha o tom ozbiljnom incidentu. 

  • Regija

  • 11. Mar. 2022  11. Mar. 2022

  • 3

Bivša premijerka Hrvatske  Jadranka Kosor na Twitteru je komentirala izjave državnog vrha o sinoćnjem padu letjelice na Zagreb.

Podsjetimo, sinoć oko 23:04 kod zagrebačkog jezera Jarun pala je bespilotna letjelica koja, po riječima predsjednika Milanovića, ima šest tona. U padu letjelice na svu sreću niko nije stradao, a danas su se o tom ozbiljnom incidentu oglasili predsjednik Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković, ministar oDbrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH Robert Hranj, piše Index.

Jadranka Kosor na Twitteru je komentirala je pad letjelice, ali i izjave državnog vrha o tom ozbiljnom incidentu. 

"Ovo je strašno upozorenje"

"Hrvatsko državno vodstvo trebalo je zatražiti hitan sastanak s najvišim dužnosnicima NATO saveza. Danas. Ovo s dronom velikim poput MIG-a koji prelijeće države članice i ruši se u državi članici je strašno upozorenje."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...