MUDRA ODLUKA: Kraljica Letizia u decentnoj, ali i elegantnoj kombinaciji (FOTO)

Letizia je nedavno na diplomatsko primanje u madridskoj palači Zarzuela došla u 45 godina staroj kombinaciji koju je njezina svekrva kraljica Sofia nosila 1977. godine prilikom službene posjete Njemačkoj.

  • Žena

  • 11. Mar. 2022  

  • 0

Španska kraljica Letizia bila je glavna gošća na 20. izdanju humanitarnog koncerta kojeg tradicionalno organizuje Fondacija za žrtve terorizma.

Uz kraljicu, u Nacionalnoj koncertnoj dvorani u Madridu okupili su se i dužnosnici španske vlade, predstavnici političkih stranaka te brojni drugi uvaženi gosti iz raznih sfera španskog društva.

S obzirom na prirodu koncerta, Letizia se mudro odlučila za vrlo decentnu odjevnu kombinaciju te je od glave do pete bila odjevena u crnu boju.

Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve SofijeKraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije (Foto: Profimedia)

Ovaj put iz ormara je izvukla svilenu bluzu brenda Sandro koju je već nosila u raznim prilikama, a suknju je pronašla u tuđem ormaru.

Letizia je nedavno na diplomatsko primanje u madridskoj palači Zarzuela došla u 45 godina staroj kombinaciji koju je njezina svekrva kraljica Sofia nosila 1977. godine prilikom službene posjete Njemačkoj.

Prema pisanju španskih medija, i crna suknja u kojoj je došla na koncert također je dio stare Sofijine garderobe koja Letiziju očito inspirira za nove kombinacije, navodi Zadovoljna.hr.

Kraljica Letizia u suknji svoje svekrve SofijeKraljica Letizia u suknji svoje svekrve Sofije(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...