SPEKTAKL U LONDONU: Liverpool pobijedio Arsenal i prišao Manchester Cityju na samo bod zaostatka, pogledajte golove…

Arsenal je ostao na četvrtom mjestu s bodom više od Manchester Uniteda, ali ima i dvije utakmice manje.

  • Sport

  • 17. Mar. 2022  17. Mar. 2022

  • 0

Liverpool je u odgođenoj utakmici 27. kola Premier lige pobijedio Arsenal 0:2 i tako se približio Manchester Cityju na samo jedan bod zaostatka.

Ekipa Jurgena Kloppa dugo je lomila otpor Arsenala u Londonu, a slomila ga je u 55. minuti kad je Diogo Jota zabio za 0:1, a samo sedam minuta kasnije Roberto Firmino je povisio na 0:2.

Liverpoolu je ovo bila deveta uzastopna prvenstvena pobjeda kojom je iskoristio remi Cityja kod Crystal Palacea i došao u poziciju da eventualnom pobjedom u velikom derbiju na Etihadu 10. aprila preskoči najvećeg rivala na prvom mjestu. Arsenal je ostao na četvrtom mjestu s bodom više od Manchester Uniteda, ali ima i dvije utakmice manje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...