VUKANOVIĆ OBJAVIO NEVJEROVATAN VIDEO: Tajkunu pozlilo kad je postao potpredsjednik DNS-a pa pobjegao sa konferencije za novinare...

"Do sada je razvio biznis i stekao veliko bogatstvo, i nije jasno kakav je interes da sada ulazi u politiku", poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 22. Mar. 2022  22. Mar. 2022

  • 1

"Nije se danas lako baviti politikom, a posebno nije lako postati lider neke strane čiji je 'lider' Nenad Nešić. Tako je na konferenciji za novinare pozlilo novopečenom potpredsjedniku i funkcioneru semberskog DNS-a Milenku Zupuru, vlasniku restorana i firme Globus iz Bijeljine", piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović te dodaje:

"Očigledno je da Zupur nije za visoke politiku, u koju se gura, do sada je razvio biznis i stekao veliko bogatstvo, i nije jasno kakav je interes da sada ulazi u politiku, posebno u DNS.

Zupur se prvo zbunio, pričao nepovezano, nije mogao da završi nisko, potom je stao, zatražio vodu a onda otišao sa konferencije za novinare, iako su ga Nešić i Jovičić tapšali po ramenu da ostane i ponovo pokuša da izgovori smislenu rečenicu", poručio je Vukanović.

Pogledajte videosnimak!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...