BELIVUKOV VOJNIK U BJEKSTVU: Policija traga za napadačem iz "Stefan Brauna"

Osumnjičeni su juče u noćnom klubu "Stefan Braun", nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba sa radnicima obezbjeđenja ispalili više projektila u pravcu četredesetjednogodišnjeg radnika obezbjeđenja M.Č. . Potom su pobjegli sa lica mjesta, u čemu im je , kako se sumnja, pomogla osumnjičena Milica.

  • Hronika

  • 25. Mar. 2022  

  • 0

Prošlo je deset dana od pucnjave u beogradskom klubu "Stefan Braunu", za koju su uhapšene tri osobe, dok je jedna osoba u bjekstvu. Kako saznaje Nova.rs. u bjekstvu je Aleksandar Šćepanović, nekadašnji čovjek Veljka Belivuka, a jedan od uhapšenih je Slavoljub Trajković, kojeg je Belivukov klan želio da likvidira. Ipak, kako je Belivukov vojnik završio sa neprijateljem svog vođe, još uvijek nije poznato, a deset dana nakon pucnjave Šćepanović je još uvijek u bjekstvu.

Aleksandar Šćepanović, zvani Aca i Šćepan, nalazi se na optužnici ozloglašenog klana Belivuk-Miljković, koji se terete za najteža krivična djela.

Šćepan se tereti za nasilničko ponašanje, a brani se sa slobode.

Ipak, Šćepanovićevo ime ponovo se našlo u kriminalnom svijetu, nakon što je izdata međunarodna potjernica za njim, zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u poznatom beogradskom klubu „Stefan Braun“, kada je ranjen šef obezbjeđenja kluba Miro Čuljković.

Uhapšen je Slavoljub Trajković, devojka Milica D. i Nikola S, dok se za Šćepanom i dalje traga.

Osumnjičeni su juče u noćnom klubu "Stefan Braun", nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba sa radnicima obezbjeđenja ispalili više projektila u pravcu četredesetjednogodišnjeg radnika obezbjeđenja M.Č. . Potom su pobjegli sa lica mjesta, u čemu im je , kako se sumnja, pomogla osumnjičena Milica.

Podsjećanja radi, pucnjava u klubu "Stefan Braun" dogodila se u noći između 14. i 15. marta. Napadač je u klub došao u društvu jedne djevojke i trojice drugova. Došlo je do svađe sa obezbjeđenjem zbog djevojke, a potom i do tuče.

Obezbjeđenje je izbacilo jednog od mladića iz kluba, nakon čega se on vratio i u holu zgrade u kojoj je klub, ispalio 8 metaka, od toga je sedam pogodilo Miro Čuljković.

Miro Čuljković je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar. On je operisan i smješten na intenzivnoj nezi, a njegovo stanje je stabilno.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Bojan Hrvatin koji ima status okrivljenog svjedoka saradnika u slučaju Belivuk-Miljković, pričao je kako je klan planirao likvidaciju SLavoljuba Trajkovića.

Nije poznato odakle Šćepanović, čovek koji je na optužnici Belivukovog klana, u društvu sa čovjekom čije je ubistvo klan planirao. Da li je "izdao" svog vođu, još uvek nije poznato.

Ipak, postojali su izvjesni navodi da je Šćepanović poznavao i ubijenog Aleksandra Gligorijevića Pukija, koji je navodno sa Slavoljubom Trajkovićem radio protiv Belivuka.

Trajković je od ranije poznat policiji, a bio je i u zatvoru prije više godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...