MUSA BRILJIRA: U novoj pobjedi Breogana bh. reprezentativac najzaslužniji, postigao...

Musa je utakmicu završio sa 23 poena, 7 skokova i dvije asistencije, što je njegovom timu bilo dovoljno za pobjedu protiv Obradoira od 80:78.

  • Sport

  • 26. Mar. 2022  26. Mar. 2022

  • 0

Bh. reprezentativac Džanan Musa najzaslužniji je za novu pobjedu Rio Breogana, nakon što je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu.

Musa je utakmicu završio sa 23 poena, 7 skokova i dvije asistencije, što je njegovom timu bilo dovoljno za pobjedu protiv Obradoira od 80:78.

Musa je iz igre šutirao odličnih 50%, 8/16, a sedam puta iz devet pokušaja pogađao je sa linije za slobodna bacanja. Osim Muse, doprinos za 12. pobjedu Breogana dali su Kalinoski sa 11 i Sakho sa 10 ubačaja.

S druge strane Scrubb je bio najefikasniji u Obradoiru sa 22 poena i 9 skokova, dok je Litvanac Birutis dodao 16 poena.

Breogan je sada deveti na tabeli ACB lige sa 24 poena, uz omjer od 12 pobjeda i 13 poraza, navodi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...