HLADAN TUŠ U JUTARNJEM PROGRAMU "HAPPY TV": Pogledajte kako je Boris Tadić natjerao Milomira Marića da se izvini studentima (VIDEO)

Boris Tadić je, naime, uspio u namjeri da natjera voditeljski par da upute izvinjenje studentima.

  • Regija

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 0

Lider Socijaldemokratske partije Boris Tadić gostovao je u programu Happy televizije pred istim voditeljskim parom koji je 24 sata ranije, prilikom intervjua s Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, izvrijeđao studente optužujući ih da uzimaju 1.000 dinara da se pojave na skupovima protiv vlasti. 

Boris Tadić je, naime, uspio u namjeri da natjera voditeljski par da upute izvinjenje studentima.

Ovako je tekao dijalog.

Na konstataciju bivšeg predsjednika Srbije da su "strašno uvrijedili studente“, Marić se prvi izvinio, a potom je isto učinila i Aleksandra Brčić, nakon što je to izvinjenje Tadić tražio od oboje.

„Ne ‘izvinio’, ‘izvinili’. Ajde sad još jednom reci, uputi izvinjenje studentima“, insistirao je Tadić.

Na te njegove reči Marić se ponovo izvinio, a odmah zatim i Brčićeva koja je navela da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...