LUDILO NA HAPPY TELEVIZIJI KOD MILOMIRA MARIĆA: "Pušku, raketu ili haubicu nazvati po Novaku" (VIDEO)

Navikli smo na razne svakodnevne budalaštine dežurnih glasnogovnornika režima, ali čak iako je od Spasića, mnogo je...

  • Regija

  • 30. Jan. 2023  30. Jan. 2023

  • 2

Redovni gost režimskih medija, bivši pripadnik Državne bezbjednosti Božidar Spasić, svakim novim gostovanjem zaprepasti javnost nevjerovatnom količinom lupetanja. Spasić je poznat kao neko ko ne bira riječi kada hvali režim, ali ovoga puta hvalio je Novaka Đokovića i to na najbizarniji mogući način, piše beogradski portal Direktno.rs.

Gostujući na TV Happy kod Milomira Marića, on je dao prijedlog da neko od novih oružja nazove po Novaku Đokoviću, ne bi li se neprijatelji na taj način uplašili.

"Imam prijedlog za ministra odbrane gospodina Miloša Vučevića da prvu pušku, raketu, haubicu, bilo šta što naša vojna industrija proizvede, da nazovemo po Novaku (Đokoviću prim. nov.).

Ovu pušku i ovo, tu raketu kad nazovemo... Ej, i da piše 'Nole', jer će onaj prema kome će ona krenuti, recimo prema Šiptarima dole na Kosovu, kad podivljaju. Tačno će znati preciznost udaraca, jer je to Nole, vidio si kako udara", istakao je Božović, nakon čega je čak i Marić ostao zatečen.

Osim što najboljeg svjetskog tenisera uvlači u svoje morbidne tokove misli, Spasić ratnohuškačkom retorikom prijeti Albancima na Kosovu, ne sumnjajući da će do sukoba doći, kako kaže, "kad podivljaju".

Navikli smo na razne svakodnevne budalaštine dežurnih glasnogovnornika režima, ali čak iako je od Spasića, mnogo je...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...