ODABRALA JENNIFER LOPEZ: Traperice koje uljepšavaju i stanjuju figuru bolje od "skinny" modela (FOTO)

Zaljubljena J. Lo nije skidala osmijeh s lica tokom šetnje, a bila je obučena u jednostavnu i nosivu kombinaciju.

  • Žena

  • 31. Mar. 2022  31. Mar. 2022

  • 0

Latino diva Jennifer Lopez godinama je bila vjerna modelu "skinny jeansa" koji prijanja uz tijelo i tek bi ga povremeno zamijenila modelima šireg kroja.

Izgleda da ih se sada definitivno zasitila jer je u posljednje vrijeme stalno viđamo u širim trapericama.

Znatiželjni fotografi snimili su Jennifer u opuštenoj šetnji s dečkom Benom Affleckom. Jennifer i Ben i dalje se ne odvajaju jedno od drugog, a trenutno borave u Los Angelesu, u čijem su rezidencijalnom dijelu nedavno zajedno kupili imanje vrijedno 55 miliona dolara.

Zaljubljena J. Lo nije skidala osmijeh s lica tokom šetnje, a bila je obučena u jednostavnu i nosivu kombinaciju. Uz pulover u ljubičastoj i zelenoj boji ukrašen cvjetnim motivima nosila je traperice visokog struka i ravnog kroja.

U pitanju je model koji seže do poda, a Jennifer ga je kombinirala s cipelama koje imaju platformu. Naravno, većina dama zna kako je kombiniranje ovakvih hlača i platformi dobar stari trik za produživanje figure, koji instantno dodaje centimetre vašoj visini.

Jennifer Lopez u trapericama ravnog kroja tijekom šetnje s Benom AffleckomJennifer Lopez u trapericama ravnog kroja tokom šetnje s Benom Affleckom (Foto: Profimedia)

Iako su tamni modeli skinny traperica godinama bili na glasu kao model koji odgovara tijelima svih oblika te ujedno stanjuje i uljepšava svaku figuru, Jennifer je jasno pokazala kako i njen model ima jednako dobar efekt uljepšavanja figure, ako ne i bolji s obzirom na to da je istovremeno produžuje - za razliku od skinny traperica, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...