EVAKUACIJA ZAPOSLENIKA, U TOKU JE KDZ PREGLED: Dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u Kantonalnom sudu...

"Telefonska dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi suda stigla je u 08.35, a već do 08.50 sati svi su zaposlenici su bili i evakuirani iz zgrade."

  • Hronika

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 0

Zbog dojave o postavljenoj ekspolozivnoj napravi u zgradi Kantonalnog suda u Zenici evakuirani su svi zaposlenici te ustanove, ali iz i susjedne zgrade u Masarykovoj ulici. 

"Telefonska dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi suda stigla je u 08.35, a već do 08.50 sati svi su zaposlenici su bili i evakuisani iz zgrade.

U toku je KDZ pregled, a taj dio ulice je obilježen trakama i zaustavljen je saobraćaj", kazala je u izjavi za Fenu glasnogovornica Ureda policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...