IZETBEGOVIĆ UPUTIO PORUKU: "Uvjeren sam da će ramazan pomoći da obnovimo duhovne vrijednosti"

"Iskoristimo ove dane ibadeta, tjelesnog odricanja, strpljivosti i solidarnosti da se vratimo istinskim vrijednostima na kojima se temelji naša vjera", kaže se u Izetbegovićevoj poruci.

  • Vijesti

  • 01. Apr. 2022  01. Apr. 2022

  • 11

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović uputio je danas poruku povodom nastupajućeg mjeseca ramazana.

"Muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori želim da predstojeće mubarek dane ramazana provedu u miru, dobrom zdravlju i uz lahak post, posvećeni blagodatima ovog blagoslovljenog mjeseca.

Uvjeren sam da će nam ovaj za muslimane poseban mjesec pomoći da obnovimo naše duhovne vrijednosti, te da učvrstimo međusobno povjerenje i razumijevanje.

Iskoristimo ove dane ibadeta, tjelesnog odricanja, strpljivosti i solidarnosti da se vratimo istinskim vrijednostima na kojima se temelji naša vjera", kaže se u Izetbegovićevoj poruci.

Muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori želim da predstojeće mubarek dane ramazana provedu u miru, dobrom zdravlju...

Objavljuje Bakir IzetbegovićPetak, 1. travnja 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...