PREDSJEDNIK DVERI BOŠKO OBRADOVIĆ: "Prešli smo cenzus, osvojili smo 4,5 posto glasova"

"Bilo je dosta neregularnosti, ali su se suprotstavili režimu. Ovo je dokaz da uz kvalitetne ljude možete da se odbranite", istakao je Boško Obradović.

  • Regija

  • 03. Apr. 2022  03. Apr. 2022

  • 0

Predsjednik Dveri Boško Obradović saopćio je da je koalicija Patriotski blok prešla cenzus, istakavši da je osvojeno 4,5 posto na uzorku od 30 posto prebrojanih glasova.

"Pred vama stoje budući narodni poslanici u Skupštini. Prema prvim preliminarnim rezultatima, na uzorku od 30 posto osvojeno je 4,5 posto glasova, a još uvijek pristižu rezultati iz Beograda. Ono što možemo da kažemo na osnovu onog podatka jeste da smo daleko iznad cenzusa, imat ćemo poslanike u budućem sazivu", rekao je Obradović.

"Ovo je veliki dan i veliki trenutak za sve koji su mnogo uložili u kampanji, ovo je velika nada za budućnost Srbije. Ulazi u Skupštinu neko ko je vijesnik promjena i neko ko je nedostajao na političkoj sceni. Hvala svim ljudima koji su bili članovi biračkih odbora, odradili su veliki posao. Bilo je dosta neregularnosti, ali su se suprotstavili režimu. Ovo je dokaz da uz kvalitetne ljude možete da se odbranite", istakao je Boško Obradović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...