"NE MOŽETE IMATI LOŠ REZULTAT I OSTATI NA ČELU STRANKE": Boško Obradović podnosi ostavku na mjesto predsjednika Dveri

On je dodao ga najviše pogađa što su u Srbiji pobijedili "prevaranti".

  • Regija

  • 22. Dec. 2023  22. Dec. 2023

  • 1

Predsjednik Dveri Boško Obradović najavio da će sutra podnijeti ostavku.

"Postavlja se pitanje odgovornosti i propušta našeg izbornog štaba i što se tiče toga, sutra ću imati konferenciju za medije u sedištu Dveri gde ću analizirati rezultat i podneću ostavku na mestu predsednika Dveri. Ne možete imati loš rezultat i ostati na čelu stranke. To je moral, etika, vreme je da pokažemo na sopstvenom primeru“, rekao je Obradović na N1.

On je dodao ga najviše pogađa što su u Srbiji pobijedili "prevaranti".

"Srbija želi prevarante. Milica Đurđević Stamenkovski i ja smo dvoje političara nove generacije, ja sam bio najaktivniji opozicionar u ovih 12 godina ove vlasti, ali Srbija želi drugog. Želi Vučića i Dačića koji ih kradu 30 godina, želi neke ljude koji se su setili pre dva meseca da su opozicija poput Nestorovića ili Miloša Jovanovića, koji nisu nikada organizovali nijedan protest, nisu otvorili ni jednu aferu", kazao je Obradović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...