PUTNICI U NEVJERICI: Ryanair ostavio putnike u susjedstvu - "Otkazali su letove bez ikakve obavijesti..."

Otkazani letovi ne bi bili sporni da nije došlo do problema u komunikaciji između putnika i samog avioprijevoznika. Putnici tvrde da nisu dobili nikakvu obavijest.

  • Jeste li znali

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 0

Niskobudžetna aviokompanija Ryanair je 2. aprila bez obavijesti ostavio putnike u Rijeci koji su trebali putovati prema Bruxellesu i aerodromu Charleroi u Belgiji, piše Croatian Aviation.

Prema pisanju istog portala, Zračna luka Rijeka je za 2. aprila u najavi imala tri povratna leta Ryanaira - iz Charleroia, Stockholma i Londona. Jedino je avion iz Stockholma poletio i sletio iz riječke zračne luke, dok su druga dva leta otkazana.

Razlog otkazivanja je vjetar koji je u nedjelju ujutro u Rijeci bio previše jak za slijetanje aviona kompanije Ryanair pa su letovi prema Bruxellesu i Londonu bili otkazani. Otkazani letovi ne bi bili sporni da nije došlo do problema u komunikaciji između putnika i samog avioprijevoznika. Putnici tvrde da nisu dobili nikakvu obavijest.

Avion se vratio u Belgiju bez putnika iz Rijeke

Više putnika se javilo u redakciju Croatian Aviationa koji su iz Rijeke u nedjelju trebali putovati prema aerodromu Charleroi, smještenoj u belgijskoj pokrajini Valoniji, ali i prema Bruxellesu. 

Zbog prejakog vjetra je umjesto na Krk avion sletio u Zračnu luku Pula. Avion iz Pule je u 11 sati poletio prema Rijeci, gdje je trebao sletjeti, pokupiti putnike za Bruxelles te ih uz dva sata kašnjenja dovesti u Belgiju.

No vjetar se nije smirivao pa je avion odletio natrag u Charleroi, i to bez putnika iz Rijeke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...