DŽANAN MUSA SE OGLASIO IZ BOLNICE: "Nikada ne skidajte osmijeh sa lica. Elhamdulillah!"

Na svu sreću operacija je protekla u najboljem mogućem redu, a Džanan se i bolničkog kreveta obratio na zvaničnom Twitter nalogu.

  • Sport

  • 15. Apr. 2022  15. Apr. 2022

  • 0

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa kasno sinoć podvrgnut je hitnoj operaciji nakon nezgodnog udarca koji je pretrpio na ligaškoj utakmici nastupajući za svoj Rio Breogan.

Na svu sreću operacija je protekla u najboljem mogućem redu, a Džanan se i bolničkog kreveta obratio na zvaničnom Twitter nalogu.

“Nikada ne skidajte osmijeh sa lica. Elhamdulillah! Hvala vam svima na porukama, operacija je prošla uspješno i vratit ću se još jači! Volim vas sve”, napisao je Musa.

Za statistički najboljeg igrača ACB lige sada slijedi period oporavka koji sigurno neće biti lagan, ali sa ljudske strane, najbitnije je da je Džanan Musa ponovno svjestan i da su prognoze dobre.

Podsjećamo, Džanan Musa morao je na hitnu operaciju nakon rupture ždrijela koju je doživio tokom jučerašnje utakmice ACB lige između Breogana i Manrese.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...