KUHA NA RELACIJI BEOGRAD - PODGORICA: Brnabić napala Krivokapića - "Da li vas je imalo sramota..."

Poručio je da ne vjeruje u Otvoreni Balkan, te da smatra da nije dobar za Crnu Goru.

  • Regija

  • 16. Apr. 2022  

  • 1

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagirala je na izjavu odlazećeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da je Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru obezbjeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu "Otvoreni Balkan".

On je to kazao prilikom gostovanja u emisiji "Okvir" na RTCG.

„Pitam profesora Krivokapića kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju riječ ucjene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li Vas je bar malo sramota?“, napisala je Brnabić na Twitteru.

Ucjena se, kako je Krivokapić pojasnio gostujući na RTCG, sastojala u tome što je odluka Srbije o izvozu žita i brašna u Crnu Goru zavisila od toga "hoćemo li biti dio Otvorenog Balkana ili ne".

Poručio je da ne vjeruje u Otvoreni Balkan, te da smatra da nije dobar za Crnu Goru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...