VJERNI SLUGA PUTINOVOG REŽIMA: Čečenski vođa Ramzan Kadirov poslao novu zlokobnu poruku

Kadirov je poslao svoje snage da se bore u Ukrajini na strani agresora, a većina ih već sedmicama udara na Mariupolj.

  • Svijet

  • 17. Apr. 2022  17. Apr. 2022

  • 7

Vjerni saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina Ramzan Kadirov, čečenski lider, objavio je novi posta na svom Telegram kanalu, uz video boraca.

Kadirov je poslao svoje snage da se bore u Ukrajini na strani agresora, a većina ih već sedmicama udara na Mariupolj.

“Istinski domoljubi svoje domovine, vrijedni i hrabri sinovi čečenskog naroda željni su borbe! Vodi ih moj dragi brat, zapovjednik Pukovnije patrolne i stražarske službe policije A. A. Kadirov.

Ovi momci su puno toga vidjeli na svom putu. I ništa ih ne plaši. Oni čvrsto stoje i spremni su odgovoriti na svaku komandu bilo koje složenosti. Iza njih već stoje stotine složenih operacija.

Zaista sam ponosan na borce iz Čečenije! Oni svakodnevno dokazuju svoju hrabrost, junaštvo i najvišu vojničku vještinu. S takvim ljudima se ne bojimo nikakvog neprijatelja”, napisao je Kadirov.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...