GORICA SE ZATVITALA, PA STALA U ODBRANU SVAKOG DODIKOVOG KVADRATA: "Neka javno pokažu ovi britanski plaćenici svoju imovinu u Londonu"

"Neka javno pokažu britanski plaćenici iz opozicije svoju imovinu po Londonu, pa da vidimo ko čije bogastvo štiti i ko čije interese sprovodi", napisala je Gorica Dodik.

  • Mini market

  • 18. Apr. 2022  18. Apr. 2022

  • 0

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, na društvenoj mreži Twitter odgovorila je na optužbe iz redova opozicije u RS-u.

"Neka javno pokažu britanski plaćenici iz opozicije svoju imovinu po Londonu, pa da vidimo ko čije bogastvo štiti i ko čije interese sprovodi", napisala je Gorica Dodik dok su joj ruke drhtale nad tastaturom pametnog telefona.

Ona je dodala da niko nikada od porodice Dodik nije rekao da nema novca, te da je sve što porodica Dodik ima u Republici Srpskoj.

"To ste provjeravali sa svojim mentorima godinama i ništa niste našli sporno. Da, postoji i ta kuća u Beogradu koja je uzeta zakonski i bez ikakvih prevara i to znate. Samo vam ne ide u glavu kako to j… mu miša on nema to enormno bogastvo o kojem pričate, jer da ste vi na njegovom mjestu, živjeli bi kao šeici",  poručila je Dodikova, dakako, kćerka.

Navela je da pojedinci iz opozicije kada se nađu u problemu često pozovu njenog oca.

"Godinama blatite tog čovjeka vi i vaši mediji praveći od njega kriminalca, a svako od vas pojedinačno kad je problem dolazite kod njega da vam pomogne. Naravno da o tome govorili niste, ne ide vam u prilog, mada štošta vama još toga ne ide u prilog, ali ćemo o tome drugi put", zaključuje Dodikova kćerka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...