BIVŠI OFICIR KOS-a ZALEDIO REPUBLIKU SRPSKU: "Strah me da će zapadne službe likvidirati Dodika! Na ruku im ide ruska invazija!" (VIDEO) 

Penzionisani oficir KOS-a, Ljuban Karan, tvrdi da zapadne službe namjeravaju likvidirati lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, te da treba dodatno pojačati mjere njegove sigurnosti. 

  • Mini market

  • 18. Apr. 2022  18. Apr. 2022

  • 12

Bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan , gostovao je u jutarnjem programu prorežimske Happy televizije kod Milomira Marića i pored ostalog govorio io ličnoj sigurnosti lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Karan smatra da je Dodikova sigurnost jako ugrožena, da se nalazi na meti zapadnih agentura i da mu više nego ikad prije prijeti fizička likvidacija. 

Karan smatra da onima koji planiraju Dodikovu likvidaciju ide na ruku činjenica da je cijeli svijet zaokupljen ratom u Ukrajini, tako da se niko ne bi ni osvrnuo eventualno Dodikovo ubistvo!

Stoga Karan sugerira da se dodatno pojača mjere lične sigurnosti Milorada Dodika, osobito nakon odluke Britanaca da ga stave na crnu listu, što Karan tumači kao odluku Britanaca da se Dodik stavi izvan zakona, kao legitimna meta!? 

Šokantne poruke bivšeg oficira KOS-a pogledajte u kratkom video-prilogu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...