VASKOVIĆ POSJETIO JOŠ JEDNO GRADILIŠTE KOD BANJE LUKE: Goran Dodik, Miloradov brat, gradi vilu... (FOTO)

"Priječani bi, prema zamisli pripadnika vođa režima, trebali da budu 'banjalučko Dedinje', pa u tom mjestu grade vile grade i pojedini režimski tajkuni."

  • Mini market

  • 22. Apr. 2022  22. Apr. 2022

  • 0

"Goran Dodik, Miloradov brat, počeo je sa gradnjom vile u naselju Priječani kod Banjaluke.

Pripremni radovi su uveliko u toku, a Gorana Dodika je lako prepoznati - voli da pokazuje srednji prst kao i brat mu. To im je karakterna osobina", piše na svom blogu Slobodan Vasković, te dodaje:

"Priječani bi, prema zamisli pripadnika vođa režima, trebali da budu 'banjalučko Dedinje', pa u tom mjestu grade vile grade i pojedini režimski tajkuni."

"Goran Dodik koji se rijetko pojavljuje u javnosti je ključna osoba koja je zadužena za brojne poslove Milorada Dodika.

Najveći broj prisutnih na ličnom skupu Milorada Dodika, maliciozno nazvan 'Sloboda', održanom 20.4, natjerani su da 'slobodno' potpišu da su prisustvovali skupu. 'Slobodno' potpisivanje organizovano je za one koji su 'slobodno' došli autobusima sa strane", piše između ostalog Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...