ČUDESNI KARIM BENZEMA NAJAVLJUJE: Izvest ćemo čaroliju na Bernabeuu i ući u finale

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka Manchester City je na Etihadu s 4:3 savladao Real Madrid.

  • Sport

  • 27. Apr. 2022  27. Apr. 2022

  • 1

Čudesni francuski napadač Karim Benzema zabio je dva gola te je sada na brojci od 41 gola ove sezone.

Poraz nikad nije dobar, ali važno je to da se nismo predali. Moramo na Bernabeuu, trebamo navijače kao nikad i izvest ćemo čaroliju potrebnu za prolazak dalje. Uđete li u utakmicu bez samopouzdanja, onda se ovakve stvari događaju i brzo ste dva gola u minusu“, rekao je Benzema pa nastavio:

City je dobra ekipa, a recimo da je nama u ovoj utakmici nedostajalo malo od svačega na početku. Malo ambicije, malo pritiska i malo više vjere. Imali smo to kasnije. Panenka? Imam vjere u sebe, napravio sam to i bilo je zabavno. Promašio sam prije neke jedanaesterce, no onaj ko ih ne puca taj ih i ne promašuje", kazao je francuski napadač.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...