ZAKORAČIO U OSMU DECENIJU: Legendarni Zdravko Čolić oduševio publiku u susjedstvu, pa otkrio veliku tajnu…

Što stariji, to je Zdravko na pozornici sve mlađi. Otkrio je tajnu kako tri sata pjeva i skače.

  • Estrada

  • 28. Apr. 2022  28. Apr. 2022

  • 0

Zdravko Čolić održao je još jedan u nizu rasprodanih koncerata u Koprivnici, nakon kojeg je otkrio kakav je to osjećaj nakon više od 40 godina karijere, je li mu to normalno ili je uzbuđen svaki put.

"Svaki put je iznova! Za profesionalce i ljude koji imaju dug staž, to je stvarno nešto što je uvijek iznova, ali s obavezom prema publici da budeš na nekom nivou i da imaš taj neki profesionalni odnos, osim ljubavi koja nas veže", izjavio je Zdravko za IN magazin Nove TV.

Što stariji, to je Zdravko na pozornici sve mlađi. Otkrio je tajnu kako tri sata pjeva i skače.

"Ne znam iskreno, sve je u Božijim rukama. Publika je ta koja je inspiracija najveća, a čovjek kada se bavi nekim poslom dok to može raditi, treba raditi. Umjetnost nije kao kad se baviš raznim poslovima, završio si ekonomski fakultet, pravni ili neki drugi, ovo je nešto što veže. Ja sam završio ekonomiju, nikad nisam radio u ekonomiji jer sam krenuo u estradne vode, takozvane umjetničke pa je to nešto što čovjek ne može tako lako objasniti", zaključio je.

Zdravko se za svaki koncert priprema pshički, ali i fizički, marljivo trenira na dnevnoj bazi.

"Ne forsiram nešto, to su neke lijepe šetnje, istezanja, vježbe oblikovanja, manje više aerobne vježbe, plivanje kad je ljeto u pitanju. Ali te neke aerobne vježbe, mislim da je kretanje najvažnije u svakom slučaju, šetanje i planiranje su moja preporuka za sve koji imaju vremena za to", preporučio je Zdravko.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...