KAO DA JE VRIJEME STALO: Slavni pjevač lomio je ženska srca prije 18 godina, pogledajte kako izgleda danas...

Danas je aktivan na Instagramu gdje ga prati više od 900.000 ljudi.

  • Show

  • 03. Maj 2022  03. Maj 2022

  • 0

Grčki pjevač Sakis Rouvas poharao je Evropu s pjesmom "Shake It" s kojom je 2004. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu u Istanbulu.

Tada je pobjedu odnijela predstavnica Ukrajine Ruslana s pjesmom "Wild Dances", a Sakis je završio na trećem mjestu, no njegov zarazni hit mnogima ne izlazi iz uha ni nakon 18 godina.

Svoju zemlju predstavljao je i na Eurosongu u Moskvi 2009. godine s pjesmom "This is our night", ali tada nije ni približno uspio ponoviti prethodni uspjeh. Ipak, svojim je izgledom oba puta privukao veliku pažnju, a iznenađujuće je koliko se tokom godina malo promijenio.

Danas 50-godišnji Sakis aktivan je na Instagramu gdje ga prati više od 900.000 ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...