OVO MORATE VIDJETI I ČUTI: Nevjerovatno je šta pjevač može svojim glasom...

Sam za sebe kaže da je vrlo tiha osoba.

  • Show

  • 02. Jun. 2023  02. Jun. 2023

  • 0

Tim Storms (50) je 2002. postavio rekord za najnižu notu ikad otpjevanu, potom je 2012. to srušio notom od svega 0,189 Hz, a uz to je i svjetski rekorder kao osoba s najširim vokalnim rasponom.

Njegove su mogućnosti uistinu impresivne, a “običnim smrtnicima” nedokučive. Po zanimanju je pjevač i nastupa širom svijeta.

Sam za sebe kaže da je vrlo tiha osoba te da je preskočio veliki dio puberteta jer nikada nije prošao kroz tu adolescentsku fazu promjene glasa.

Timova sposobnost da pogodi niske tonove sasvim je prirodna. Prvi put se proslavio nakon što je snimku svog glasa poslao na međunarodno natjecanje i uvjerljivo pobijedio.

Ljudi jednostavno vole slušati zvuk njegovog glasa, opisujući njegove glasnice kao “doslovno samo par subwoofera” i govoreći da kada ga slušaju mogu “osjetiti kako im glava vibrira”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...