"SKANDALOZNO I PODLO...": Predsjednik Villarreala poludio nakon poraza od Liverpoola (VIDEO)

Predsjednik Villarreala Fernando Roig je nakon utakmice bio bijesan zbog ispadanja, a obrušio se i na suca Dannyja Makkeliea.

  • Sport

  • 04. Maj 2022  04. Maj 2022

  • 0

Villarreal je ispao iz Lige prvaka nakon dramatičnih okršaja s Liverpoolom u polufinalu. Nakon što su Redsi u prvoj utakmici slavili s 2:0, Španci su tu prednost u drugom susretu poništili već do poluvremena i vratili se u život. Ipak, Liverpool je zabio još tri komada u nastavku i tako prošao u finale.

Predsjednik Villarreala Fernando Roig je nakon utakmice bio bijesan zbog ispadanja, a obrušio se i na suca Dannyja Makkeliea koji im nije dosudio penal nakon što se golman Liverpoola Alisson sudario s Giovanijem Lo Celsom. Sudac ne samo da nije dosudio penal, već je odbio i gledati VAR snimku.

"To je skandalozno. Alisson je pokosio Lo Celsa. To je ključan potez suca koji se ponašao jako podlo od prve minute i sudio sve vrijeme u korist Liverpoola. Ne tražim opravdanja jer je Liverpool odlična ekipa i mogli smo izgubili i puno više od 2:0 još u prvoj utakmici, ali danas sudac nije bio na nivou koji je potreban za ovakve utakmice. Njegova izvedba je utjecala na rezultat", rekao je Roig, a prenosi Mundo Deportivo.

Situaciju zbog koje se žalio predsjednik Villarreala pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...