BOLJE DA SU SE BAVILI INTEROM, MILANOM I NAPOLIJEM: Juventus predstavio dres za novu sezonu, jedan detalj je neobičan

Jeste li zadovoljni sa novim dresom Juventusa?

  • Zabava

  • 13. Maj 2022  13. Maj 2022

  • 0

Iako još uvijek traje sezona u Seriji A, Juventus se odlučio za prvi potez za narednu sezonu, pa je tako Stara dama predstavila dres u kojem će igrači igrati.

Stara dama nije blistala ove sezone, ali je uspjela nekako da izbori plasman u Ligu prvaka, pa su tako počele i prve pripreme za novu sezonu.

Italijanski velikan je odlučio, dva kola pred kraj aktuelne sezone, da predstavi prvu garnituru dresova za sljedeću sezonu.

Garnitura će biti crno-bijela, ali će crne pruge biti ispresijecane bijelim dijelovima, što je detalj koji je svima zapao za oči.

(SB/Oslobođenje)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...