OTAC POKOJNOG VIDOJA RISTOVIĆA JE SHRVAN, NE USTAJE IZ KREVETA: "Doktori su oko mene…"

Viktor Ristović zvani Miša Grof se nakon sahrane zatvorio u kuću.

  • Hronika

  • 14. Maj 2022  14. Maj 2022

  • 0

Nakon posljednjeg ispraćaja historičara umjetnosti Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini života, njegovom ocu Viktoru Ristoviću je pozlilo, otkrio je u izjavi za srbijanske medije.

"Nemam trenutno snage puno pričati. Znam da ima milion pitanja za mene. Teško dišem, doktori su oko mene i cijeli dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvijek neko tu pored da može uskočiti ako se nešto dogodi”, rekao je Viktor Ristović za Kurir.

“Mislim da je sada najmanje bitno to šta se događalo u stanu za koji me pitate. Sin mi je umro, to je nešto što mi je cijelo vrijeme pred očima. Kad mi bude bolje i kad osvijestim da Vidoja više nema, progovorit ću o svemu”, dodao je.

Viktor Ristović zvani Miša Grof se nakon sahrane zatvorio u kuću. Izvori dodaju da se tokom posljednjeg ispraćaja kontrolisao, a emocije su ga svladale kad je sve završilo.

"Plakao je cijeli dan, ništa ne jede danima i zato mu je pozlilo. Znamo samo da su mu ljekari dali infuziju tokom jučerašnjeg dana. Mjerili su mu pritisak i pokušali ga natjerati da nešto pojede. Ne ustaje iz kreveta, kasno se budi, a tražio je doktore da mu daju nešto za smirenje da bi mogao odspavati jer i s tim ima problema”,  rekao je izvor za portal Republika.rs.

Podsjetimo, suprug voditeljice Nikoline Pišek iznenada je preminuo nakon masaže, a nakon njegove smrti zatražena je i obdukcija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...