NEVJEROVATNA PRESUDA U SUSJEDSTVU: Gađao oca burekom, pa završio u zatvoru

Nasilje u porodici

  • Hronika

  • 14. Maj 2022  14. Maj 2022

  • 0

Sudija Osnovnog suda u Bijelom Polju Radomir Kljajević osudio je na deset mjeseci zatvora M. N. iz Bijelog Polja zbog nasilja u porodici i porodičnoj zajednici.

Nakon izricanja presude, osobi inicijala M. N. je određen pritvor, piše Dan.

Prema optužnici, M. N. je 26. marta, oko 10 sati, u svojoj porodičnoj kući u jednom bjelopoljskom prigradskom naselju, primjenom grubog nasilja narušio duševni integritet svog oca.

Prvo je na njega vikao, a potom ga gađao burekom koji je prethodno jeo, kao i plastičnom posudom i pogodio ga u predjelu glave, što je kod njegovog oca izazvalo osjećaj straha i ugroženosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...