VRUĆE NA EUROSONGU: Predstavnica Španije ljubila djevojku za vrijeme glasanja, uhvaćene su...

Video u kojem su razmjenjivale nježnosti proširio se društvenim mrežama, no identitet dame koja je osvojila njezino srce zasad nije otkriven.

  • Show

  • 16. Maj 2022  

  • 2

Chanel Terrero izvela je najvatreniji nastup na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu i užarila atmosferu svojim seksepilnim pokretima i atraktivnim izgledom, a dodatnu je pažnju privukla i poljupcima koje je razmjenjivala sa svojom djevojkom.

Chanel je naime u green roomu plakala tokom proglašenja pobjednika i ljubila djevojku, a video u kojem su razmjenjivale nježnosti proširio se društvenim mrežama, no identitet dame koja je osvojila njezino srce zasad nije otkriven.

Zanosna Španjolka u svijetu showbussinesa je od malih nogu, točnije od svoje šeste godine kada je upisala satove plesa, počela se baviti gimnastikom, pjevanjem i glumom.

Deset godina kasnije dobila je prvu ulogu u mjuziklu, a između ostalog glumila je u predstavama "Kralj lavova", "Flashdance", "Tjelohranitelj" i "Mamma Mia".

Uz to je snimila niz uloga u španjolskim serijama i filmovima, a zaplesala je i sa Shakirom na dodjeli nagrada MTV Europe 2010. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...