POLAKO, DUŠANE: Redar se obračunao sa zvijezdom Ajaxa i reprezentacije Srbije (VIDEO)

Proslava nove titule kluba iz Amsterdama.

  • Šareni svijet

  • 16. Maj 2022  16. Maj 2022

  • 0

Ono što se dogodilo nakon utakmice između Vitessea i Ajaxa (2:2), ide na dušu organizatorima.

Naime, prilikom proslave titule nogometog prvaka Nizozemske, napadač Ajaxa Dušan Tadić želio je pokloniti dres navijačima kluba iz Amsterdama, no policija ga je u tome spriječila, prenosi “Blic”.

Sve je počelo kada se kapiten reprezentacije Srbije popeo uz stepenice u pokušaju da dođe do tribine sa navijačima Ajaxa. Naišao je na prepreku u vidu osiguranja koja mu to nije dopuštalo.

U tome ne bi bilo ničeg šokantnog da se iznenada nije pojavio razbješnjeli radnik osiguranja, koji ga je na silu vukao niz stepenice.

Osim što ga je tom prilikom mogao teško povrijediti, uperio je u njega i prst, kao da mu prijeti.

Naravno, Tadić nije pokleknuo, reagirao je, posvađao se s bahatim redarom, čemu su se pridružili i njegovi suigrači.

Kolege stražara tada su postupili nešto pomirljivije, vidno su im se promijenili izrazi lica, vjerovatno svjesni šta se dogodilo.

Zato je pronađen kompromis, pa su dresovi koje su nogometaši preko njih htjeli pokloniti svojim navijačima završili tamo gdje su prvobitno trebali.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...