ZAKLJUČCI S DANAŠNJE SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA BiH: Ljubinju i Stocu po milion KM, porodici nastradale Elmire Sefo 50.000 KM

Osim materijalne štete jedna osoba je smrtno stradala, a nekoliko građana je bilo povrijeđeno.

  • Vijesti

  • 17. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Na današnjoj sjednici Predsjedništva BiH dogovorena je finansijska pomoć Ljubinju i Stocu koji su nedavno pogođeni velikim zemljotresom.

Osim materijalne štete jedna osoba je smrtno stradala, a nekoliko građana je bilo povrijeđeno.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je kako su danas na sjednici dogovorili pomoć za Ljubinje i Stolac, te za porodicu nastradale u zemljotresu.

“Imajući u vidu da su dva člana Predsjedništva boravila u Ljubinju tih dana, inicirao sam i članovi Predsjedništva s glasali da se uputi Ljubinju milion KM, za Stolac isto, a da se porodici nastradale Elmire Sefo uplati 50 000KM.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...